Eurodesk наградио најбоље пројекте намењене информисању младих, спроведене током 2021. године

27 May 2022

Eurodesk мрежа је у оквиру своје годишње иницијативе наградила најбоље пројекте намењене информисању младих, спроведене током 2021. године од стране организација-мултипликатора ове европске мреже. У такмичењу је учествовао 31 пројекат из 12 европских земаља, а резултати такмичења, као и информације о појединачним пројектима, објављени су у Eurodesk пројектном каталогу за 2022. годину. У каталогу је посебна пажња поклоњена награђеним пројектима, који су истакнути као примери добре праксе у области информисања младих кроз омладински рад, и као такви могу послужити као инспирација за будуће активности и пројекте омладинским организацијама из Србије који се баве овом темом.

Од пријављених пројеката су одабрана четири најбоља у области информисања младих – најкреативнији пројекат, пројекат који највише оснажује своје учеснике, најинклузивнији пројекат и пројекат добитник главне награде Eurodesk мреже. Кратки описи пројеката који су добили награде, кao и осталих пројеката који су учествовали у такмичењу, укључујући и пројекте који су добили посебне похвале од стране чланова жирија, је доступан у горепоменутом каталогу.

Заинтересоване организације и омладински радници се такође могу информисати о награђеним пројектима из претходних конкурсних рокова, преко главног сајта Eurodesk мреже, тачније путем страница Eurodesk Awards 2021 и Eurodesk Awards 2020.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.