Просурфујте новим Европским порталом за младе

18 February 2021

Крајем 2020. године покренут је нови, редизајнирани Европски портал за младе (European Youth Portal).

Доступан на 28 језика, портал пружа најновије информације и могућности на европском нивоу за младе који живе, уче и раде у Европи, укључујући младе из Србије, али и за омладинске организације, омладинске раднике, креаторе политика за младе и друге актере. Главне теме о којима се посетиоци могу информисати у одељку Go abroad су студирање, волонтирање, праксе, ученичке и омладинске размене, као и путовање по иностранству. Одељак Get involved бави се грађанским активизмом и учешћем младих у демократском животу, одрживим развојем, интеркултурним разумевањем, дијалогом Европске уније са младима, као и спортом.

Поред широког спектра информација, портал објављује и инспиративне приче и сведочења младих, као и најновије вести и догађаје од заначаја за младе у Европи.

Услуга „Постави питање“ је и даље доступна младим људима који траже персонализоване савете на теме мобилности или активизма, на које одговара Eurodesk мрежа.

Нови портал је резултат двогодишњих припрема и сарадње Европске комисије и Eurodesk мреже, али и консултација са младим људима широм Европе, са циљем да се садржај, структура и дизајн портала учине још динамичнијим и информативнијим за младе.

Надамо се да ћете уживати у сурфовању по новом Европском порталу за младе!

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.