Пријави се за учешће у вебинару о Eurodesk мрежи и сазнај како да одеш на мобилност у иностранство!

У оквиру октобарског дела своје “Time to Move” кампање, национални Eurodesk центар у Србији организује једночасовни вебинар под називом “ Eurodesk - прилике за мобилност младих у Европи”, који ће се одржати у среду, 26. октобра са почетком од 16 часова.

Вебинар је намењен свим младим особама до 30 година, као и особама које раде са младима (омладински радници), који желе да се информишу о приликама за мобилност младих у Европи, као и о самој Eurodesk мрежи, која те прилике промовише.  Учесници вебинара ће моћи да се упознају са Eurodesk сајтом, Eurodesk базом могућности за мобилност, која пружа информације и могућност претраге прилика за школовање, волонтирање, праксе и слично у иностранству, као и са мапама активности намењеним младима.

Како би се пријавио/ла за учешће у вебинару, потребно је да попуниш oвај регистрациони формулар до 26. октобра у 12 часова. За све недоумице или питања у вези са вебинаром нам се можеш обратити путем мејлова eurodesk@tempus.ac.rs или info@tempus.ac.rs.

Такође те позивамо да наставиш да пратиш вести на нашем сајту, како би сазнао/ла које Тime to Move активности планирамо наредног месеца.

Time to move кампања почиње – укључи се и ти!

Током септембра, октобра и новембра 2022. године ће бити отворена централна кампања Eurodesk-a под називом “Time to move”, чији је главни циљ промовисање услуга ове европске мреже које се тичу информисања младих о могућностима за студирање, волонтирање, праксе и друге видове мобилности у иностранству.

Ове године кампања посебну пажњу поклања младима који имају смањен приступ корисним информацијама, односно младима из руралних подручја и младима који тренутно нису у образовном систему нити на тржишту рада, чиме се и они охрабрују да учествују у програмима мобилности у иностранству.

У оквиру кампање ће бити огранизовани бројни догађаји широм Европе намењени младима, које је могуће пронаћи на мапи догађаја, доступној на сајту "Time to Move" кампање. Осим тога, у оквиру кампање млади могу да узму учешће у такмичењу фотографија и илустрација, гледају серије интервјуа "Talkative Thursdays", играју видео игру “Мистерије у Риги”, као и да прате кампању на Инстаграму или Тик Току.

Национални Eurodesk центар у Србији ће такође учествовати у “Time to move” кампањи, те ти препоручујемо да нас пратиш на eurodesk.rs сајту и обратиш пажњу на наше Time to Move догађаје, како их не би пропустио/ла. Такође ти препоручујемо да се пријавиш на официјалну Eurodesk страницу на Фејсбуку, како би био/ла у току са свим дешавањима за младе у Европи током ове јесени!

PUBLISHER

Eurodesk Brussels Link 
Rue aux Fleurs 32
1000, Brussels
Belgium
info@eurodesk.eu

FOLLOW USThis website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2018. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.