ПРАКТИЧНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ У СВРХУ ПУТОВАЊА

Путовање Европом
Детаљне информације о документима која су ти потребна за путовање Европом, шта можеш понети са собом, о правима путника, правилима вожње у иностранству, као и бројевима за хитне случајеве.
https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/index_en.htm

Здравствена заштита у Европи
Детаљне информације о здравственој заштити у Европи, од одласка код лекара / у болнице у иностранству, планирања медицинског третмана, набавке лекова на рецепт у иностранству и свега што треба знати када је реч о трошковима и рефундацијама.
https://europa.eu/youreurope/citizens/health/index_en.htm

Студирање / рад / волонтирање у Европи
Детаљне информације о студирању, обављању праксе, добијању грантова или посла за истраживаче, као и проналажењу пројеката волонтирања.
https://europa.eu/youreurope/citizens/education/index_en.htm

Европски портал за младе
Погледајте ове чланке о путовању по Европи!
https://europa.eu/youth/country/76/theme/117_en

Посетите Европу
Портал ка квалитетним веб сајтовима о Европи који нуде преглед сваке земље. Ако и даље не можете да одлучите у коју земљу прво да посетите, погледајте календар догађаја који вам може помоћи при одабриу.
https://visiteurope.com/en/

Путовање Европом
Европа: континент са хиљадама година историје, богатим културним наслеђем и пределима који одузимају дах. За оне који планирају да путују Европом, ова брошура из 2018. године даје корисне и практичне информације и савете доступне на свим језицима ЕУ.
http://bit.ly/2DoRELR

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.