„Лако до Европе“, Time to move кампања почиње – укључи се и ти!

28 September 2023

Eurodesk мрежа током октобра 2023. године спровешће кампању под називом Time to move, како би се млади људи информисали о приликама за боравак у иностранству и могућностима за мобилност ради учења.

У оквиру кампање биће организовани бројни догађаји широм Европе намењени младима. Детаљније информације о догађају доступне су на мапи догађаја која се налази на сајту Time to Move кампање. У оквиру кампање, млади могу да учествују у такмичењу за дизајн мајице, креирају видео-садржаје у оквиру изазова на друштвеним мрежама, гледају серије интервјуа Talkative Thursdays, играју онлајн игрице „Мистерије Риге“ и „Авантуре у Берлину“, као и да прате кампању путем Инстаграма или Тик-Тока.

Национални Eurodesk центар у Србији учествоваће у Time to move кампањи, те ти препоручујемо да нас пратиш путем сајта eurodesk.rs  и обратиш пажњу на наше Time to Move догађаје, како их не би пропустио/ла. Препоручујемо ти и да се пријавиш на официјалну Eurodesk страницу на Фејсбуку, како би био/ла у току са свим дешавањима за младе у Европи током ове јесени!

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.