Пријави се за учешће у вебинару о Eurodesk мрежи и сазнај како да одеш на мобилност у иностранство!

12 September 2023

Национални Eurodesk центар ‒ Фондација Темпус организује вебинар намењен свим младим особама до 30 година, као и особама које раде са младима (омладинским радницима), које желе да се информишу о приликама за мобилност младих у Европи, као и о самој Eurodesk мрежи, која те прилике промовише.

Учесници вебинара ће моћи да се упознају са Eurodesk сајтом, Eurodesk базом могућности за мобилност која пружа информације и могућност претраге прилика за школовање, волонтирање, праксе и сличним могућностима за кратак боравак у иностранству. Уједно, учесницима ће бити представљена Time to Move годишња кампања Eurodesk мреже, која поменуте прилике промовише и, на тај начин, додатно информише младе о могућностима за мобилност ради учења.

Вебинар се одржава 20. септембра, од 15.30 до 16.30 часова, а за пријаву је неопходно да попуните кратак регистрациони формулар, најкасније до 20. септембра у 12 часова.

Електронски формулар је доступан на овом линку.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.