Time to move активности у новембру – учествуј и ти!

07 November 2022

У оквиру овогодишње “Time to Move” кампање и Еразмус+ недеље, национални Eurodesk центар у сарадњи са националним Europass центром организује радионицу за израду CV-ја, која ће се одржати у уторак, 15. новембра од 16.30 до 18 часова у просторијама Инфо центра Фондације Темпус на адреси Теразије 39, I спрат, Београд.

На овој радионици ће младе особе моћи да се информишу и кроз практичне примере сазнају како написати добар CV за пријаву на конкурс за праксу, студирање, волонтирање, курсеве у иностранству или будуће запослење. Млади ће сазнати из којих делова се састоји добар CV, који су подаци који се наводе у сваком од обавезних делова и која је мера у њиховом навођењу, зашто је важна самопроцена вештина, које су најчешће грешке при састављању биографије и како их избећи, као и корисне савете базиране на искуству оних који врше одабир кандидата. Сазнања се на радионици усвајају искуствено, кроз рад у групи и коришћењем Europass платформе.

Ради пријаве на радионицу, потребно је попунити регистрациони формулар, најкасније до понедељка, 14. новембра у 18 часова, будући да је број учесника ограничен.

Поред радионице, у склопу “Time to Move” кампање ће у петак, 18. новембра у 16 часова бити одржан и вебинар “ Како да се пријавиш за Еразмус Мундус заједнички мастер програм?”, који је намењен свим актуелним и свршеним студентима заинтересованим за конкурисање за Еразмус Мундус стипендије за академску 2023/2024. годину. На вебинару ће бити приказано како се претражује каталог Еразмус Мундус мастер програма, а учесницима ће на примеру једног од мастер програма такође бити демонстрирано како се подносе пријаве за ове програме. Пријава за учешће на вебинару се врши попуњавањем кратког пријавног формулара до 18. новембра у 12. часова.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.