Пријави се за учешће у вебинару о Eurodesk мрежи и сазнај како да одеш на мобилност у иностранство!

10 October 2022

У оквиру октобарског дела своје “Time to Move” кампање, национални Eurodesk центар у Србији организује једночасовни вебинар под називом “ Eurodesk - прилике за мобилност младих у Европи”, који ће се одржати у среду, 26. октобра са почетком од 16 часова.

Вебинар је намењен свим младим особама до 30 година, као и особама које раде са младима (омладински радници), који желе да се информишу о приликама за мобилност младих у Европи, као и о самој Eurodesk мрежи, која те прилике промовише.  Учесници вебинара ће моћи да се упознају са Eurodesk сајтом, Eurodesk базом могућности за мобилност, која пружа информације и могућност претраге прилика за школовање, волонтирање, праксе и слично у иностранству, као и са мапама активности намењеним младима.

Како би се пријавио/ла за учешће у вебинару, потребно је да попуниш oвај регистрациони формулар до 26. октобра у 12 часова. За све недоумице или питања у вези са вебинаром нам се можеш обратити путем мејлова eurodesk@tempus.ac.rs или info@tempus.ac.rs.

Такође те позивамо да наставиш да пратиш вести на нашем сајту, како би сазнао/ла које Тime to Move активности планирамо наредног месеца.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.