Time to move кампања почиње – укључи се и ти!

15 September 2022

Током септембра, октобра и новембра 2022. године ће бити отворена централна кампања Eurodesk-a под називом “Time to move”, чији је главни циљ промовисање услуга ове европске мреже које се тичу информисања младих о могућностима за студирање, волонтирање, праксе и друге видове мобилности у иностранству.

Ове године кампања посебну пажњу поклања младима који имају смањен приступ корисним информацијама, односно младима из руралних подручја и младима који тренутно нису у образовном систему нити на тржишту рада, чиме се и они охрабрују да учествују у програмима мобилности у иностранству.

У оквиру кампање ће бити огранизовани бројни догађаји широм Европе намењени младима, које је могуће пронаћи на мапи догађаја, доступној на сајту "Time to Move" кампање. Осим тога, у оквиру кампање млади могу да узму учешће у такмичењу фотографија и илустрација, гледају серије интервјуа "Talkative Thursdays", играју видео игру “Мистерије у Риги”, као и да прате кампању на Инстаграму или Тик Току.

Национални Eurodesk центар у Србији ће такође учествовати у “Time to move” кампањи, те ти препоручујемо да нас пратиш на eurodesk.rs сајту и обратиш пажњу на наше Time to Move догађаје, како их не би пропустио/ла. Такође ти препоручујемо да се пријавиш на официјалну Eurodesk страницу на Фејсбуку, како би био/ла у току са свим дешавањима за младе у Европи током ове јесени!

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.