Учествуј и ти у Eurodesk анкети о информисању младих и покажи свој став!

11 October 2021

Уколико си млада особа између 13 и 35 година, позивамо те да поделиш са нама твоје мишљење о студирању, волонтирању, образовном систему и раду у иностранству. Без обзира на то да ли имаш искуство из иностранства или не, интересује нас твој став.

Будући да смо платформа која се бави промоцијом могућности мобилности за младе и подршком младих и омладинских радника, волели бисмо да боље разумемо младе и њихово схватање доступних информација.

Реци нам:

Који је твој став према одласку у иностранство након пандемије?

Коју врсту могућности преферираш?

Коју врсту информација и подршке тражиш?

Које изворе информација користиш?

Упитник је усмерен ка младима који су учествовали или желе да учествују у мобилностима, а одговори не би требало да укључују туристичке одласке у иностранство. Анкета траје свега 10 минута и доступна је на 18 европских језика.

Учествуј и у наградној игри!

За све оне који испуне упитник до краја постоји могућност учешћа у наградној игри, у којој можеш да освојиш Полароид фотоапарат.

Имаш времена до 30. новембра 2021. да учествујеш у анкети и самим ти и у наградној игри!

Упитнику можеш приступити овде.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.