Укључи се! Почиње овогодишњи Time to move

29 September 2021

Током октобра 2021. године, Еуродеск мрежа реализује ново издање своје редовне централне кампање Time to move, кoja информише младе о могућностима за студирање, волонтирање и праксе у иностранству и помаже им да пронађу најпогодније програме за свој лични развој. Ове године, кампања се враћа са освеженим изгледом и новом веб страницом, са циљем да окупи око 1000 догађаја у преко 30 земаља.

Укључи се у кампању и учествуј у два догађаја које организује Национални Еуродеск центар у Србији:

Осим у наведеним догађајима, млади из Србије (од 13 до 30 година) могу учествовати у годишњем наградном такмичењу у оквиру кампање које је намењено младима широм Европе, и то у четири различита изазова: фотографија, прича, кратак филм и илустрација. Сваки од изазова има своју тему везану за Европу, која ће се откривати сваке друге недеље током септембра и октобра.

Сваке године током октобра, Time to move кампања окупља стотине омладинских организација и на хиљаде младих широм Европе. Упркос епидемији COVID-19, у току октобра 2020. године, у кампањи је организовано 936 догађаја у чак 28 земаља Европе, од којих је велики број био одржан онлајн. Србија учествује у Time to move кампањи од оснивања националног Еуродеск центра 2019. године.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.