Европска недеља младих (EYW2024)

26 March 2024

Замислите свет у коме, не само да се ваше идеје чују, већ и славе, где ваш глас има моћ да обликује вашу будућност и вашу заједницу. То је суштина овогодишњег слогана у оквиру Европске недеље младих „Изрази своју визију”, који охрабрује младе људе да иступе, кажу шта мисле и активније учествују у друштву.

Циљеви Европске недеље младих:

  • оснаживање младих како би се активно бавили темама од друштвеног значаја;
  • промовисање постигнућа у области младих;
  • промовисање прилика намењених младима;
  • промовисање приоритета и политика Европске комисије.

Европска недеља младих (EYW2024) траје од 12. до 19. априла 2024. године. Позивамо младе, организације и установе које раде са младимa да, током ове недеље, планирају и реализују догађаје за младе и прикажу их на мапи активности на Европском порталу за младе и тако се активно укључе у EYW2024.

Кампања има улогу да оформи мрежу младих и организација које раде са младима широм Европе, како би се разговарало о проблемима и могућим решењима за унапређење живота младих у Европи.

#inclusivesupport #networking #education #EYW2024 

 

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.