Догађај у Новом Саду за младе у оквиру #TimeToMind кампање

22 February 2024

Омладински центар „ОПЕНС”, у улози Eurodesk мултипликатора, и Фондација Темпус, као Национални Eurodesk центар Србије, организују догађај намењен свим младима, као и особама које раде са младима (омладинским радницима), а желе да се информишу о приликама за мобилност у Европи, као и о Eurodesk мрежи која те прилике промовише.

Учесници догађаја моћи ће да се упознају са Eurodesk сајтом, Eurodesk базом могућности за мобилност која пружа информације и могућност претраге прилика за школовање, волонтирање или обављање праксе у иностранству, Eurodesk ресурсима за олакшану припрему за мобилност и улози Eurodesk мултипликатора у њиховим локалним заједницама.

Овим догађајем, Национални Eurodesk центар Србије са својим сарадницима жели да пропрати кампању о менталном здрављу коју тренутно спроводи целокупна Eurodesk мрежа под слоганом #TimeToMind.

Догађај се реализује у суботу, 24. фебруара, од 19 часова, у просторијама клуба Омладинског центра „ОПЕНС”. За више информација о пријави, позовите 069 2019 020 или пишите на адресу info@opens.rs.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.