Вебинар: Youth on the Move - how to prepare for international mobility

09 February 2024

Eurodesk мрежа организује вебинар под називом Youth on the Move - how to prepare for international mobility, у циљу промоције кампање о менталном здрављу коју тренутно спроводи под слоганом #TimeToMind, 14. фебруара од 11 до 12.30 часова.

Да ли те интересују ресурси који могу да ти помогну да се припремиш за мобилност у иностранству? Да ли желиш да будеш део размене ван своје земље? Овај вебинар је за тебе!

Живот у иностранству може да буде занимљиво искуство, али је веома важно да останеш свестан да ћеш можда да се сусретнеш са искушењима и изазовима. Не брини! И изазови су део авантуре. Искорак из познатог окружења није лак, али може да ти помогне да откријеш свет… и да откријеш себе.

Региструј се за вебинар врло лако и сасвим бесплатно путем линка - https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZElce6vrD4sG9Ik29MxdG6XKhqzsCXYg9-A#/registration.

 

 

#TimeToMind

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.