Eurodesk наградио најбоље пројекте намењене информисању младих, спроведене током 2022. године

25 August 2023

Eurodesk мрежа је у оквиру своје годишње иницијативе наградила најбоље пројекте намењене информисању младих, спроведене током 2022. године од стране организација-мултипликатора ове европске мреже. У овогодишњем такмичењу је учествовало 47 пројеката из 15 европских земаља, а резултати такмичења, као и информације о појединачним пројектима, објављени су у Eurodesk пројектном каталогу за 2023. годину. Награђени пројекти, као примери добре праксе у области информисања младих кроз омладински рад, могу послужити као инспирација за будуће активности и пројекте омладинским организацијама из Србије које се баве овом темом.

Од пријављених пројеката одабрана су три најбоља у области информисања младих у три категорије: пројекат који највише оснажује своје учеснике, затим пројекат који највише одговара идеји мишљења „изван кутије“, као и пројекат који је најбољи у контексту прилагођавања постојећим околностима и изазовима стварности.

Кратки описи како пројеката који су добили награде тако и осталих пројеката који су учествовали у такмичењу, као и све информације о овој иницијативи доступни су путем званичне странице Eurodesk Awards 2023.

Заинтересоване организације и омладински радници се могу информисати о награђеним пројектима из претходних конкурсних рокова путем страница: Eurodesk Awards 2022Eurodesk Awards 2021 и Eurodesk Awards 2020.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

PUBLISHER

Eurodesk Srbija
eurodeskrs@eurodesk.eu

This website has been funded with support from the European Commission. Eurodesk.eu reflects the views of the author (Eurodesk) only, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

© Eurodesk, 2021. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.